اجتماع هراسی
اجتماع هراسی یکی از انواع ترسهایی است که انسان ها به طور جدی در دنیای جدید با آن رو به رو هستند.
علائم هراس اجتماعی
در یک بررسی کلی از گروه های سنی مختلف نتایج جالبی بدست آمد.
عده ای با علم به این مشکل و سعی در کنترل و برطرف کردن آن به زندگی میپردازند.
در رابطه با هراس اجتماعی برای ارزیابی جامع تر زیرگونه های احتمالی آن و سوالات اضافی در مورد اختلالات عملکردی خاص به دلیل این هراس از بین افرادی که در جامعه مورد بررسی قرار گرفتند مشخص شد:
اکثر آنها هیچ گونه ترس اجتماعی ندارند و حدودا 60 درصد آن ها بدون هیچ گونه اطلاعی از این نوع هراس به راحتی به زندگی خود میپردازند.
تعداد کمی حدودا 4 درصد بدون شناخت این مشکل با آن درگیر هستند. زندگی و روابط برای این گروه به شدت آزاردهنده است.
در میان افراد مبتلا به هراس اجتماعی ، طبقهبندی بر اساس تعداد یا محتوا فقط عملکرد در برابر ترس های تعاملی ، ترسهای اجتماعی نتوانستند یک راه حل فرعی قابل دفاع ایجاد کنند.
با افزایش تعداد ترس های اجتماعی ، بدون آستانه مشخص ، اختلال به طور خطی افزایش یافت.
نتیجه گیری آن است که هراس اجتماعی با اختلاف قابل ملاحظه ای در حوزه های عملکردی متعدد همراه است.
پشتیبانی از نوع فرعی بر اساس میزان یا الگوی ترس های اجتماعی ارائه نشد. در عوض ، به نظر میرسد که هراس اجتماعی در جامعه به صورت پیوسته ای از شدت وجود دارد و تعداد بیشتری از موقعیت های ترسناک با ناتوانی بیشتر همراه است.
فوبیای اجتماعی (که همچنین به عنوان اختلال اضطراب اجتماعی شناخته میشود) ، وضعیتی است که با ترس شدید و یا اجتناب از موقعیت هایی که شامل بررسی احتمالی دیگر میشود مشخص میشود.
در دهه گذشته ، تحقیقات نشان داده است که هراس اجتماعی به طرز شگفت آوری در محیط های اجتماع و مراقبت های اولیه رایج است و میزان شیوع آن بین 2 تا 16 درصد متغیر است.
متخصصان سلامت روان و برنامه ریزان سیاست های سلامت عمومی نیز سوالاتی را مطرح کرده اند.
برخی از این سوالات مربوط به صحت هراس اجتماعی به عنوان یک نهاد تشخیصی است و همین طور نسبت افرادی است که در جامعه دارای شکل جدی این اختلال هستند.
آیا هراس اجتماعی ، همانطور که در حال حاضر تعریف شده است ، یک اختلال شایع اما نسبتاً بی ضرر است که فقط تعداد کمی از افراد آن را تحت تأثیر منفی قرار میدهند . یا این وضعیتی خطرناک تر است که به طور قابل ملاحظه ای در زندگی تعداد زیادی از افراد مبتلا ، اختلال ایجاد میکند؟
مطالعات بر روی نمونه های بالینی بیماران مبتلا به هراس اجتماعی شواهد زیادی از جدی بودن این اختلال ارائه میدهد.
با این حال ، تعداد کمی از افراد مبتلا به هراس اجتماعی در جامعه به دنبال درمان هستند .
بعید است که کسانی که چنین میکنند نماینده اکثر افراد مبتلا باشند تا بتوان برنامه ریزی و رویکرد منطقی سلامت عمومی نسبت به هراس اجتماعی در پیش گرفت. مهم است بدانیم چه تعداد از افراد جامعه به دلیل اختلال خود دچار مشکل شده اند ، نه اینکه فقط تعداد معیارهای تشخیصی را رعایت کنند.
برای رسیدگی به این مسائل ، ما یک بررسی اجتماعی در مورد فوبیای اجتماعی انجام دادیم.
ما مجموعه ای از سولات را در مورد میزان هراس اجتماعی (حداقل بر اساس باورهای پاسخ دهندگان) در اختلال در حوزه های مهم مانند مشاغل و عملکرد آموزشی و بین فردی در نظر گرفتیم.
ما همچنین از هر یک از پاسخ دهندگان خواستیم تا تأیید عینی مداخله را ارائه دهند . به عنوان مثال ، “آیا شما واقعاً پیشنهاد شغلی یا ارتقاء شغل را رد کرده اید زیرا ممکن است شامل مرکز توجه یا تعامل با افراد دیگر باشد؟”
هدف دیگر مطالعه ما بررسی زیرگونه های هراس اجتماعی در جامعه بود.
در نمونه های بالینی ، عموماً پذیرفته شده است که اکثر افرادی که به دنبال درمان هستند می ترسند و یا از مجموعه وسیعی از موقعیت های اجتماعی اجتناب میکنند. این افراد به عنوان نوع عمومی هراس اجتماعی تعریف شده اند.
مطالعات اپیدمیولوژیک قبلی فاقد کاوشگرهای موقعیتی کافی برای جستجوی این زیرگونه بودند .
هدف مهم فرعی مطالعه ما ، ارزیابی چند طرحواره فرعی احتمالی برای هراس اجتماعی و مقایسه نسبی آنها بود.
مزایا و کمبودهای این پیکربندی های مختلف با توجه به ترسیم شکل جدی تری از این اختلال. برای دستیابی به این هدف ، ما 12 پروب موقعیتی مختلف (بر اساس تجربه بالینی انتخاب شده) ، 6 مورد برای شرایط عملکردی و 6 مورد برای موقعیت های متقابل ، دو برابر تعداد مورد استفاده در نظرسنجی های قبلی ، را شامل کردیم.
اختلال ناشی از هراس اجتماعی
افراد مبتلا به هراس اجتماعی ، اختلالی (که به ترس های اجتماعی و یا اجتناب از آنها نسبت داده شده) در انواع حوزه های عملکردی گزارش کردند . شانس تداخل برای افراد مبتلا به هراس اجتماعی به طور قابل توجهی بیشتر از افراد دارای ترس اجتماعی زیر آستانه بود.
کلینیک و مرکز مشاوره و روانشناسی و روانشناختی ندای آرامش روان
آدرس: تهران، فلکه دوم صادقیه، ابتدای خیابان ستارخان، بلوار شهدای صادقیه شمالی، نبش کوچه مرودشت، پلاک 4، واحد 7
تلفن نوبت دهی و رزور ۴۴۲۴۴۹۱۶-۰۲۱
تلفن نوبت دهی و رزور ۴۴۲۹۷۶۷۰-۰۲۱
اگر به مشاوره تلفنی نیاز دارید میتوانید در هر ساعت از شبانه روز از طریق تلفن همراه خود با این شماره تماس بگیرید.
۰۲۱-۷۴۴۷-۱۲۳۴
همچنین برای شارژ حساب کاربری خود برای استفاده از خدمات روانشناختی کد
۲۵#*۵۰۰* را شماره گیری نمایید