از زمانی که بچه ها در 3 یا 4 سالگی هستند ، تفاوت بین من و شما را یاد می گیرند. آنها می آموزند چه چیزهایی متعلق به آنها است و چه چیزهایی متعلق به آنها نیست. همانطور که آنها تفاوت را یاد می گیرند ، آنها همچنین یاد می گیرند که چیزی را که متعلق به آنها نیست بدون رضایت نگیرند.
تا زمانی که کودک نوجوان است ، آنها درک می کنند که گرفتن چیزی بدون پرسیدن از نظر اخلاقی و اخلاقی اشتباه است. متأسفانه ، نوجوانان و نوجوانان دوست دارند مرزهای استقلال خود را آزمایش کنند. به همین ترتیب ، آنها مرزهای خود را ایجاد می کنند و قوانین را نقض می کنند ، که ممکن است شامل سرقت باشد.
به عنوان یک آزمون استقلال ، سرقت ممکن است به عنوان یک عادت گاه به گاه شروع شود. این رفتار ممکن است در نهایت کاهش یابد ، یا ممکن است به یک مشکل تبدیل شود. اگر دزدی به مشکلی تبدیل شود ، ممکن است شما در درک دلیل دزدی نوجوانان و نوجوانان مشکل داشته باشید. خوشبختانه ، درک اینکه چرا این اتفاق می افتد و آنچه شما می توانید در مورد آن انجام دهید می تواند به شما کمک کند تا به آن پایان دهید.
دلایل رفتار
هنگامی که کودک به طور سرقت می دزد ، برای والدین سخت است که تعیین کنند مسئله واقعاً چقدر مشکل ساز است. به عنوان مثال ، فرزند شما ممکن است بدون پرسیدن چیزی از شما “قرض” بگیرد. وقتی از چرا می پرسید ، ممکن است فرزندتان بگوید: “من فراموش کردم که اجازه بگیرم” یا “فکر نمی کردم برای مدتی با استفاده از آن اذیت شوی.”
وقتی چنین پاسخ هایی دریافت می کنید ، باعث می شود عمل گرفتن بدون اجازه بی گناه باشد. با این حال ، باید برای فرزند خود روشن کنید که این اقدامات عواقبی دارد که به یک مسئله بزرگتر تبدیل نشود.
اگر ، با این وجود ، نوجوان یا توئین پشت سر شما دزدکی حرکت می کند و وسایل را برمی دارد ، باید دلیل آن را بفهمید. بعضی اوقات جواب به همین سادگی است که آنها می خواهند چیزی متعلق به شخص دیگری باشد. در مواقع دیگر ، این یک مسئله عمیق تر است. موضوعات عمیق تری که ممکن است کودک را به سرقت فریب دهد عبارتند از:
احساس بی مهری
جلب توجه
حسادت
استحقاق خود
تأمین بودجه یک عادت
جستجوی آدرنالین برای انجام کاری اشتباه یا خطرناک
عدم توانایی خرید وسایل موردنظر خود
فشار همسالان
فکر کردن که آنها می توانند وسایلی را که می دزدند به کسی که دوستشان دارد هدیه دهند
دلایل زیادی وجود دارد که باعث می شود نوجوانان و نوجوانان سرقت کنند. شناسایی اینکه این دلایل چیست می تواند به شما در ترک این عادت کمک کند.
چه زمانی باید نگران کلپتومانیا باشید
کلپتومانیا زمانی اتفاق می افتد که فرد تمایل اجباری و غیرقابل کنترل به سرقت داشته باشد. دزدی به صورت عادی و مشکل ساز در می آید. کلپتومانیا به طور معمول در حدود سالهای توئین و نوجوانی ایجاد می شود.
کلپتومانیا می تواند به مشکلات عدیده ای منجر شود. با كاهش اعتماد می تواند روابط بین دوستان و خانواده را از بین ببرد. همچنین می تواند منجر به مسائل بزهکاری شود. به عنوان مثال ، وقتی نوجوانان و نوجوانان دست به سرقت می زنند ، می توانند با قانون درگیر شوند.
اگر کودک شما به طور معمول سرقت می کند و غالباً با قانون برای انجام این کار در آب گرم است ، شما با یک مشکل روبرو هستید. شما باید در اسرع وقت به این مشکل رسیدگی کنید تا ادامه پیدا نکند. در صورت عدم درمان ، کودک می تواند این عادت را به سالهای بزرگسالی خود منتقل کند.
به خاطر داشته باشید که کلپتومانیا ممکن است نتیجه یک اختلال بهداشت روانی باشد. به عنوان مثال ، سرقت می تواند به کاهش احساس اضطراب کمک کند. بنابراین ، ممکن است نشانه این باشد که کودک شما از اضطراب رنج می برد. کودک شما همچنین ممکن است از افسردگی رنج ببرد و به عنوان وسیله ای برای دستیابی به رضایت عاطفی و رضایت ، سرقت کند.
اگر یک توئین یا نوجوان احساس غفلت یا افسردگی کند ، می تواند آنها را در مقابل برخی وسوسه ها ، از جمله سرقت آسیب پذیر کند. اگرچه این رفتار می تواند آسیب زننده و نگران کننده باشد ، اما امید وجود دارد. روشهایی وجود دارد که می توانید به سرقت و کلپتومانیا پایان دهید.
نکاتی برای متوقف کردن آن
وقتی نوجوانان و نوجوانان دست به سرقت می زنند ، بسیار ناامیدکننده خواهد بود. حتی ممکن است احساس ناامیدی داشته باشد اما با نکات زیر می توانید کودک خود را به مسیر درست برگردانید.
مرزها را تعیین کنید – اطمینان حاصل کنید که برای کودک خود مرزهای مشخص و مشخصی تعیین کرده اید. فرزند شما باید درک کند که اگر از مرزها عبور کند ، عواقب اعمال او را به دنبال خواهد داشت.
پیگیری – اگر کودک شما با سرقت از مرزها عبور کرد ، اطمینان حاصل کنید که عواقبی را که تعیین می کنید دنبال می کنید. اگر در نتیجه تصمیم گرفتید فرزند خود را زمین گیر کنید ، این کار را انجام دهید و این کار را برای مدت زمان اتصال زمین ادامه دهید.
بلند صحبت کنید – مشکل را نادیده نگیرید. در عوض ، در مورد آن صحبت کنید. ممکن است احساس عصبانیت و صدمه کنید ، اما اجتناب یا منفجر کردن جواب آن نیست. در عوض ، کودک خود را بنشینید و توضیح دهید که از عملکرد او ناامید شده اید و این کار غیرقابل قبول است.
گوش دهید – کودک خود را تشویق کنید که دلیل دزدی خود را توضیح دهد و به پاسخ گوش دهد. پاسخ می تواند به شما کمک کند تا تشخیص دهید فرزند شما احساس افسردگی ، غفلت ، بی مهری یا اضطراب دارد.
به دنبال کمک باشید – اگر کودک شما علائمی از اختلالات بهداشت روانی یا کلپتومانیا را نشان داد ، از کمک حرفه ای مناسب استفاده کنید شما باید به اختلالات بهداشت روان که ممکن است کودک شما را به سرقت سوق دهد ، رسیدگی کنید.
نشان دادن عشق – تنبیه بدنی کودک ، کوچک شمردن وی یا حتی فریاد زدن و داد زدن کاری نخواهد داشت. عشق و حمایت نشان دهید. کودک شما باید بداند شما به اندازه کافی مراقبت می کنید تا بتواند یک به رفتار بد
نکات بالا همه مفید هستند ، اما مطمئن شوید که از یک درمانگر نیز کمک می گیرید. یک درمانگر می تواند به شما کمک کند ریشه مشکلی را که کودک شما را به سمت سرقت سوق می دهد ، تعیین کنید. خوشبختانه ، یک درمانگر همچنین می تواند روش هایی را برای درمان بیماری های روحی ارائه دهد که ممکن است باعث سرقت tween ها و نوجوانان شود. سرانجام ، یک درمانگر همچنین می تواند به شما در یافتن راه هایی برای پایان دادن به سرقت کمک کند.
مونیکا راموندا یک درمانگر متمرکز بر راه حل و مطب واقع در لوئیزویل ، کلرادو برای ویزیت های داخل مطب است. مونیکا با مدرک کارشناسی ارشد در روانشناسی مشاوره و بیش از 16 سال تجربه در درمان و مشاوره ، به ترتیب به عنوان یک مشاور حرفه ای مجاز (LPC) و درمانگر ثبت نام شده (RPT) با بزرگسالان و کودکان کار می کند. بیشتر موفقیت های مونیکا مبتنی بر گرایش التقاطی وی و بهره گیری از طیف وسیعی از رویکردها و تکنیک های مختلف است ، در حالی که کاملاً در اصول تکنیک های رفتاری شناختی (CBT) استوار است.
کلینیک و مرکز مشاوره و روانشناسی و روانشناختی ندای آرامش روان
آدرس: تهران، فلکه دوم صادقیه، ابتدای خیابان ستارخان، بلوار شهدای صادقیه شمالی، نبش کوچه مرودشت، پلاک 4، واحد 7
تلفن نوبت دهی و رزور ۴۴۲۴۴۹۱۶-۰۲۱
تلفن نوبت دهی و رزور ۴۴۲۹۷۶۷۰-۰۲۱
اگر به مشاوره تلفنی نیاز دارید میتوانید در هر ساعت از شبانه روز از طریق تلفن همراه خود با این شماره تماس بگیرید
۰۲۱-۷۴۴۷-۱۲۳۴
همچنین برای شارژ حساب کاربری خود برای استفاده از خدمات روانشناختی کد
۲۵#*۵۰۰* را شماره گیری نمایید
امیر پیرایش دکترای روانشناسی زوج و پیش از ازدواج و به همراه بیش از ۲۰۰ متخصص دیگردر کلینیک مشاوره و روانشناسی ندای آرامش روان مشغول به فعالیت میباشند.